Groepsvakanties met vele mogelijkheden

Ruimer dan je gewend bent, privacy wanneer je wilt en samen wanneer het kan!

Voor groepen van 4 tot 30 personen.

Het boerenlandhuis heeft zes grote appartementen. Elk appartement heeft 2 of 3 ruime tweepersoonskamers, een eigen woonkeuken met zitkamer en 1 of 2 badkamers. Ook privé ruimte voor eventuele begeleiders.

In twee extra sfeervolle bijgebouwen kun je gezamenlijk koken en is gelegenheid voor barbecue en kampvuur. Inhuren van een kok of kookcursus is mogelijk.

De vele romantische tuinterrassen of het groen overdekte prieel zijn bijzonder geschikt voor een groepsactiviteit of om privé te genieten van het Italiaanse leven.

De sfeervolle sala is door de speciale acoustiek perfect voor muziekactiviteiten. Allerlei activiteiten zijn ook mogelijk in de vier kleinere bijgebouwen.

Zwembad, zonneterras met ligbedden en parasols, extra toiletten en douches, een sportveld, fietsen, wasmachines, pingpongtafel, jeu de boeles; het is er allemaal!

Eenvoudige goede toerfietsen en mountainbikes zijn beschikbaar. Racefietsen en e-bikes zijn te huur in een nabijgelegen dorp. Mooie fiets en wandelroutes zijn gratis! Verder is er een klein winkeltje met huisgemaakte producten en kun je gebruik maken van uitgebreide informatie over de omgeving en de gratis leesboeken.

Op 1.5 km ligt het dorp Terontola met winkels, barretjes, restaurants. Een verzorgd ontbijt is hier mogelijk met gratis gebruik van een zaal met bim en groot scherm.

Agriturismo Landrucci

Agriturismo Landrucci ligt tussen de glooiende heuvels van Toscane en de groene, ruigere bergen van Umbrie; aan de voet van het Etruskische bergstadje Cortona. Vanaf het boerenlandhuis zijn historische steden als Florence, Assisi of Cortona en allerlei natuurparken goed te verkennen. Boemel en sneltreinen vertrekken vanaf station Terontola-Cortona. Het Trasimenomeer met 60 km omtrek ligt op 4 km. met watersportactiviteiten en oude middeleeuwse stadjes.

Bekijk het fotoalbum van Landrucci:

Speciale wensen?

Nederlands-Italiaans sprekende Lucia woont en werkt in deze omgeving sinds 1993. Ze verwelkomt je op het boerenlandhuis en heeft vele tips over bijzondere plekjes. En wil je een cursus Italiaans, een olijfproeverij, schilderen, paardrijden, golfen, yoga, een bijzondere wijncursus of een Etruskische tombe met gids bezoeken? Zij zal je gratis doorverwijzen naar betrouwbare, ook Engels sprekende locale professionals.

Speciale wensen? Een feestavond met muziek van een authentieke band, een speciaal verzorgd diner, begeleide wandelingen of fietstocht, of informatie over de reis naar Italie: laat het weten!!

Mail of bel Lucia info@luciatours.nl.

Direct contact?

Stuur Lucia een e-mail op info@luciatours.nl. Of bel +39 0575 614369 (ook in het weekend!) en informeer naar de mogelijkheden.Wandelen in Toscane en Umbrië.
Lucia verzorgt bij aankomst gratis informatie en wandelroutes!

Meer informatie over reserveringen.

Genieten in Toscane met zingen en muziek?