Zomerdagwandelingen op de grens van Toscane en Umbrië

Voor vrienden, vriendinnen, voor kinderen die eens een dagje zonder ouders op vakantie willen zijn, voor gezinnen, voor beginners, voor ervaren wandelaars, voor pubers en/of 55 plussers.

Individueel wandelen

Op Burciano liggen tientallen wandelroutes en wandelboekjes. Een aantal wandelingen beginnen direct vanaf de camping. Je kunt Lucia altijd om advies vragen over de wandelingen.

In de zomer is het voor iedereen, die op de rustieke camping Burciano op vakantie is, mogelijk aan losse dagwandelingen deel te nemen.

De wandelingen in Toscane en Umbrië bevinden zich in de omgeving tussen Arezzo, Perugia, Trasimenomeer (Orvieto) en Siena/Montepulciano.

Met de speciale gezinswandelingen mag iedereen mee (ouderen, alleengaanden, stellen, rustige mensen, drukke mensen) maar men dient er wel rekening mee te houden dat het programma dan is aangepast aan de kinderen. Welke dagwandelingen er gemaakt worden is afhankelijk van de deelnemers, interesse en ervaring.

Voor kinderen en volwassenen die nog geen ervaring hebben met wandelen, zijn er drie zeer bijzondere wandelingen die voor iedereen goed te doen zijn. Gedurende deze wandeling kan Lucia inschatten welke wandelingen de kinderen (en eventueel de volwassenen) nog meer zouden kunnen maken.

De wandelingen vanaf de camping zijn aangepast aan de zomerhitte en meestal korter. Ook hier geldt dat de prijs afhankelijk is van de wandeling, eventuele entree of  bootreis en transfers.

Prijzen vanaf € 15,- tot € 60,- Prijs van de kinderwandelingen (ouders mogen dus niet mee) zijn vanaf € 15,-. Dit is inclusief de begeleiding van Lucia en een extra assistent.

 

 

 

 

 

Direct contact?

Stuur Lucia een e-mail op info@luciatours.nl. Of bel +39 0575 614369 (ook in het weekend!) en informeer naar de mogelijkheden.Wandelen in Toscane en Umbrië.
Lucia verzorgt bij aankomst gratis informatie en wandelroutes!

Meer informatie over reserveringen.

Genieten in Toscane met zingen en muziek?